Magazin > VIP
11691 ogledov

Poroka na prvi pogled: Tako je Andraž pokomentiral prijateljičine izjave o nevesti

andraž, sanela, poroka na prvi pogled Planet TV
Ga je šokirala?

V oddaji Poroka na prvi pogled spremljamo tudi Sanelo in Andraža. Ko sta se spoznala, se ni zaiskrilo, tako kot na primer med Nino in Domnom, sta si bila pa dovolj simpatična, da sta dala eksperimentu priložnost. Adelisa, Andraževa prijateljica, tej zvezi sicer ne napoveduje dolge prihodnosti.  

"Njegovi standardi oziroma kaj bi si želel od takoimenovane popolne osebe, s katero bi hotel preživeti preostanek življenja ... mislim, da je dost daleč od tega," je izjavila. 

Andraža njena izjava ni presenetila. "Po vsem tem me komentar ni prav nič presenetil. Z Adeliso se zelo dobro poznava. Od prijateljev veliko raje slišim iskrene in direktne komentarje, kot pa da govorijo eno, za hrbtom pa nekaj drugega. Povedala je iskreno," je mladenič povedal za naš portal in še razkril, da se z Adeliso poznata dobro leto. "V tem času sva se veliko družila, nisva pa imela intimnih stikov, ampak vsa ves čas ohranila lep prijateljski odnos, ki ga še naprej ohranjava in gradiva. V tem času sem se od prijateljic največ družil prav z njo."

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.