Magazin > VIP
17727 ogledov

Poroka na prvi pogled: To se je zgodilo ženinu, nevesta pravi, da gre za slab znak

poroka na prvi pogled, sandi, kate Planet TV
Nevesta si je od ženina obetala več.

"Je simpatičen. Zanimiv. Sandi ni moški, ki sem ga pričakovala," je po prvem snidenju o svojem bodočem možu povedala Kate, ki je nekaj časa ljubezen iskala v šovu Ljubezen po domače, nato pa se je preselila na Planet TV in je svojo srečo preizkusila še v Poroki na prvi pogled.

Kate je najbolj zmotil Sandijev govor, ki je bil zelo kratek. Obljubil ji je, da ji bo ostal zvest v sreči in nesreči, v bolezni in zdravju in da jo bo vedno spoštoval. "Njegova zaobljuba je zelo enostavna, samoumevna," je pokomentirala njegove besede. V Ukrajini rojena maserka se je veliko bolj razpisala ... "Ljubi moj bodoči mož, ljubim te z vsem srcem in dušo. Vesela sem, da naju je vesolje povezalo in sva stopila na skupno pot. Pripravljena sem ti stati ob strani in biti s tabo v dobrem in slabem. /.../ Želim, da sva na tem svetu najprej jaz in ti in da skupaj gradiva svoj odnos. Želim, da sem ob tebi srečna in ljubljena in da ti nekaj pomenim. Želim, da me čutiš, da veš, kaj se z mano dogaja, kako doživljam sebe, kako mi je v najinem odnosu. Želim, da veš, da sem ponosna nase, ker sem ustvarila sebe. Želim, da se tudi ti v najinem odnosu enako počutiš kot jaz, da drug ob drugem rasteva in se dopolnjujeva."

poroka na prvi pogled Poroka na 1. pogled Magazin Poroka na prvi pogled: Ta poročni ples morate videti, še svatje so se odkrito muzali

Ko ji je poskušal Sandi natakniti prstan, mu je padel iz rok. Kate pravi, da je to slab znak - vsaj v Ukrajini.

Nato je sledilo poročno fotografiranje, med katerim se Kate ni mogla sprostiti. "Ni mi bilo prijetno, da me poljublja in se me dotika, ker ga nisem začutila," je razložila. 

Komentarjev 1
  • Deborah_Adams 10:25 09.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎