Magazin > VIP
26987 ogledov

Poroka na prvi pogled: Uf, Ninine besede so Domna verjetno zaskelele

poroka na prvi pogled, nina jug, domen Planet TV
Njene besede bodo vse, ki spremljajo šov, presenetile.

Domen in Nina sta zagotovo najbolj strasten par prve sezone šova Poroka na prvi pogled. Med njima je iskrica preskočila že pred matičarjem in vsem je bilo takoj jasno, da so Planetovi ljubezenski strokovnjaki pri tem paru imeli srečno roko.

Zato še toliko bolj presenečajo Ninine besede. "Domen ni tip moškega, ki bi me vizualno privlačil. Res ni, to vsi vemo, tudi on to ve. Za takimi na ulici jaz ne gledam. Ampak ta njegova energija ... Po energijah se pa privlačiva. Ko se še malo pošaliva, pa kakšen 'ta prav' dotik ali udarec po riti. Takrat pa me privlači," je izjavila izzivalna Nina.

A tudi Domen ni brez pripomb. Njega skrbi njena izzivalnost, na trenutke se mu zdi tudi malce preveč sproščena. Kot je znano, je za njima tudi prvi spor, ki se je vrtel okoli Nininih seksualnih preferenc. Domen tega še ni pozabil. V ponedeljkovi oddaji je spet izrazil skrb, da soproge ne bo znal zadovoljiti, ko se bo v spalnico pritihotapila rutina. 

Komentarjev 1
  • Patricia_Collier 11:53 12.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎