Magazin > VIP
11324 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ženinova prijateljica streljala strupene puščice

andraž, sanela, poroka na prvi pogled Planet TV
Drugi par sta Andraž in Sanela.

adelisa | Avtor: Planet TV Planet TV
Strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled na Planet TV so poparčkali Sanelo in Andraža. Ko sta se prvič zagledala pred oltarjem, je bila vzhičenost sicer vidno manjša kot pri Domnu in Nini, nista pa si bila antipatična.

Tudi njun prvi poljub je bil mnogo bolj zadržan kot pri prvem paru. "Prvi poljub je bil sicer na lica. Najprej sem mislim, da bi bil 'ta prav', ampak se ni izšlo. Občutek je bil vseeno super," je povedal Andraž, Sanela pa je dodala, da je prvi poljub želela "prihraniti za osebno priložnost" oziroma za trenutek, ko ne bi bila vsem na očeh. Ta trenutek sta mladoporočenca pozneje tudi našla in se hitro sprostila drug ob drugem. Andraž je povedal, da je Sanela ženska, v katero bi se lahko zaljubil, saj je zgovorna, razgledana in pametna. Bolj skeptična pa je njegova prijateljica Adelisa. "Njegovi standardi oziroma kaj bi si želel od takoimenovane popolne osebe, s katero bi hotel preživeti preostanek življenja ... mislim, da je dost daleč od tega," je izjavila. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.