Magazin > VIP
29 ogledov

Poslovili so se ...

Gloria Stuart
1/21
Žurnal24 main
V letošnjem letu so se poslovila številna znana imena iz sveta zabave.

Igralski svet je letos izgubil velika imena. Konec septembra se je poslovil Tony Curtis, mogoče najbolj znan po svoji vlogi v Nekateri so za vroče. Konec maja je boj z boleznijo izgubil Dennis Hopper. Gledalcem bo ostal v spominu po filmu Goli v sedlu in Apokalipsa zdaj. Le nekaj dni za njim se je poslovilo tudi zlato dekle Rue McClanahan. Igralska rodbina Redgrave je utrpela kar dve izgubi. Aprila je umrl Corin Redgrave, v začetku maja pa še njegova sestra Lynn. Poslovil se je tudi režiser Blake Edwards in igralec Leslie Nielsen.

V začetku leta je svoje življenje končal priznani britanski modni oblikovalec Alexander McQueen. McQueena so našli v njegovem stanovanju. Po pripovedovanju prijateljev in znancev naj bi ga hudo prizadela izguba matere, po kateri se ni uspel postaviti na noge. Podobno se je končalo tudi življenje igralca Andrewa Koeniga, ki je znan po vlogi v humoristični nadaljevanki Growing Pains.

V tančico skrivnosti je ovita smrt Garyja Colemana, znanega po vlogi v seriji Different Strokes. Coleman je umrl zaradi možganske krvavitve. Kaj se je usodnega večera dogajalo v njegovi hiši, ni bilo pojasnjeno. Po zaključku preiskave je kot vzrok smrti navedena nesreča, a nekateri menijo, da je prišlo do prepira, katerega žrtev je bil igralec. Odločitev o tem, kdo bo upravljal z njegovim premoženjem, starši ali bivša žena, je še vedno v rokah sodišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.