Magazin > VIP
2337 ogledov

Posnetki Celine Dion po njenem nastopu vas bodo ganili do solz

celine dion
1/6
Profimedia
Nastop, ki se bo vpisal v zgodovino.

Celine Dion pri svojih oboževalcih ni priljubljena le zaradi svojega izjemnega talenta, ampak tudi skromnosti in dostopnosti. Zvezdnica, ki je v francosko prestolnico pripotovala v ponedeljek, si je vsakič, ko je prišla iz hotela, vzela čas za čakajočo množico. Z nasmehom na obrazu je fanom dajala avtograme in se z njimi fotografirala. Hvaležnost, da se je lahko vrnila v svoje najljubše mesto, ji je sijala z obraza.

Pevka je leta 2022 sporočila, da je zbolela za sindromom otrdelosti, zaradi katerega se je zvijala v krčih. Ti so bili včasih celo tako močni, da so ji počila rebra. Pevka pa je najbolj trpela v trenutkih, ko ji je bolezen vzela glas, a upanja, da bo nekoč spet stala na odru, pa četudi se bo, kot je rekla sama, splazila nanj, ni nikoli izgubila.

In ta trenutek je dočakala. V petek je zaključila slovesnost, s katero so odprli letošnje olimpijske igre, ki bodo trajale do 11. avgusta. Kanadčanka je zapela pesem Edith Piaf, "Hymne à l'amour" (Oda ljubezni). Za nastop naj bi Celine plačali dva milijona evrov.

A bolj kot denar je bilo pevki pomembno to, da je nastop brezhibno izpeljala. Da si je po nastopu iz srca oddahnila, se vidi tudi na posnetkih, ki so nastali pred njenim hotelom takoj po nastopu. Celine je v zrak zmagoslavno dvignila pest in pozdravila čakajoče. Fotografi pa so tudi ujeli, kako je v znak hvaležnost sklenila dlani, kot bi se želela zahvaliti tudi višjim silam, da je nastop uspel. 

 

Komentarjev 2