Magazin > VIP
5099 ogledov

Pozdrav med Corinno Schumacher in Ralfom Schumacherjem morate videti

ralf schumacher, corinna schumacher
1/3
Profimedia
Srečala sta se na dirkališču.

Nekdanji dirkač Ralf Schumacher (49) je na dirki formule 1 v Zandvoortu srečal svakinjo Corinno Schumacher (55). Njun pozdrav dviguje prah, saj je bil precej hladen. Nobenega objema, le zaigrana poljuba na lice ...

Pa ravno sedaj ima družina razlog za veselje, saj se Micku Schumacherju znova obeta nastop v F1. Sin velikega Michaela Schumacherja bi namreč lahko zamenjal dirkača Logana Sargeanta (23), ki je v nedeljo razbil svoj bolid, a na srečo ostal nepoškodovan. Odgovorni za britansko ekipo "Williams" so po poročanju Bilda siti njegovih številnih napak in razmišljajo o menjavi.

Ralfa je pozdravil tudi Mick. Omenjeni časnik piše, da je bila trojica na distanci, morda zato, ker se Ralf trenutno javno prepira s svojo bivšo ženo. Cora na namreč trdi, da je za njegovo homoseksualnost izvedela iz medijev, in da ji je Ralf rekel, da je njegov partner Etienne le njegov asistent. Ralf je po tej izjavi objavil pogovor s Coro, ki naj bi dokazoval, da laže. Nato je sporočila objavila še Cora ... Takšno razkrivanje zasebnih težav Corinni zagotovo ni všeč. Schumacherji so znani po tem, da svoje zasebno življenje varujejo pred javnostjo, zato v medije tudi po vseh teh letih še ni pricurljala informacija, kakšno je po smučarski nesreči zdravstveno stanje Michaela Schumacherja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.