Magazin > VIP
7424 ogledov

Pred nekaj dnevi objavil ta žalostni selfie, sedaj je Bieber sporočil to novico

justin bieber Profimedia
Pred nekaj dnevi je Justin Bieber oboževalce prestrašil s to fotografijo, sedaj pa je sporočil lepo novico.

Pevec Justin Bieber je že večkrat javno spregovoril o svojih zdravstvenih težavah. Zvezdnik je pred leti zbolel za boreliozo. 

"Ljudje so govorili, da je Justin Bieber videti slabo, kot da bi bil na drogah, pri tem pa niso vedeli, da so pred kratkim odkrili, da imam boreliozo,“ je izjavil in dodal, da je bolezen napadla njegovo kožo, slabo vpliva tudi na delovanje možganov, raven energije in njegovo splošno počutje. "Za mano so težka leta, a pravo zdravljenje mi bo pomagalo pri boju s to za zdaj neozdravljivo boleznijo. Vrnil se bom še močnejši kot kdajkoli prej," je pred časom povedal. 

Zaradi bolezni ni trpela le njegova kariera, ampak tudi njegovo duševno zdravje. Bieber je priznal, da ima depresijo. Njegovi oboževalci so bili zato zelo zaskrbljeni, ko je Kanadčan pred nekaj dnevi objavil fotografijo, na kateri joka. 

A tudi zanj je sedaj posijalo sonce. S soprogo Hailey namreč pričakujeta prvega otroka. Pevec in manekenka sta veselo novico razkrila v videu, ki prikazuje, kako sta na Havajih obnovila poročne zaobljube. Hailey je nosila ozko poročno obleko, pod katero se je lepo videl zaobljeni trebušček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.