Magazin > VIP
3647 ogledov

Predsednik Pahor s prstom v nosu

Borut Pahor Voyo/ zurnal24.si
Predsednik Pahor še ni izgubil smisla za humor. Za razliko od nekaterih uporabnikov Instagrama …

Predsednik Borut Pahor svoje sledilce na Instagramu rad zabava s svojimi posnetki, s katerimi dokazuje, da se zna pošaliti na svoj račun. Tokrat je objavil fotografijo, na kateri ga je fotograf ujel med malo manj laskavim dejanjem – vrtanjem po nosu.

"Dobri stari časi, ko si je človek lahko še brezskrbno vrtal po nosu,“ je zapisal ob fotografiji in mnoge nasmejal. Našli so se pa tudi tisti, ki se jim objava ne zdi dovolj "predsedniška“.

"Škoda za tak nivo "humorja". Bi pa lahko z malček drugačnimi fotkami in komentarji bil profil vrhunski, edinstven, na nivoju, ki bi ga lahko marsikdo zavidal. Žal za moj okus NI,“ je zapisal neki sledilec, nekdo drug pa je dodal: "Zdaj se čohate po riti.“
Naš predsednik pa ima očitno prav posebno oboževalko. "Ljubim vas Borut!!! Tudi če si vrtate po nosu!!!“ je zapisala Olena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on

Komentarjev 6
  • joachim 05:45 08.oktober 2020.

    Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com

  • Avatar pantani
    pantani 11:04 07.oktober 2020.

    Narcisoiden bedak!!!

  • kapibara 08:51 07.oktober 2020.

    Ima on še vse kaj drugega v nosu.. in kje drugje.. - https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM&ab_channel=cistoprvi