Magazin > VIP
4581 ogledov

Prejeli smo bizaren posnetek našega športnika, tako se je branil

Tim Kevin Ravnjak Anonimka
To o posnetku, ki naj bi ga objavil in kasneje izbrisal, pravi Kevin Tim Ravnjak.

Tim Kevin Ravnjak | Avtor: Anonimka Anonimka
V uredništvo smo anonimno prejeli posnetek, za katerega pošiljatelj trdi, da ga je včeraj na Instagramu, kjer ga spremlja skoraj 15 tisoč sledilcev, objavil bivši olimpijski deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak. “Kot deskar na snegu prostega sloga sem imel ogromno odličnih mentorjev. Eden najboljših je bil X. Y. (ime hranimo v uredništvu, op. avt.). Naučil me je: Rana ura, en gram,” je povedal v videu, nato pa si je zvil bankovec, si ga vstavil v nosnico in z njim podrsal po kotličku, kot bi vzel neko substanco.

Ravnjak je za Žurnal24 najprej povedal, da ni objavil ničesar. Potem je rekel, da so mu vdrli v račun in objavili zelo star posnetek ter da bo kontaktiral policijo. “Tega ne želim komentirati,” je nato izjavil in zagrozil z odvetnikom. Ravnjaka smo želeli vprašati še, kakšen je njegov odnos do drog danes, a je pogovor prekinil.

O Ravnjaku se je sicer veliko pisalo lani, ko je na Instagramu objavil fotografijo mednožja nekdanje partnerke Nine Klinar in sprožil velik škandal. V preteklosti je Nina že razkrila, da je, ker ni hotela komentirati razhoda z Ravnjakom, postala tarča sovražnega govora. 

V medijih je bila takrat zgodba predstavljena zelo enostransko. Sama javnosti nisem želela razkriti, kaj se je dogajalo in zakaj ločitev. Ljudje, ki me ne poznajo, so komentirali, naj se ubijem, da bi mi mogli vzeti otroka, da me bodo zažgali … To so res težke besede. Že takrat nisem mogla verjeti, da so ljudje sposobni takšne hudobije do sočloveka, o katerem ne vedo praktično nič. To je bil zame takrat šok, ker sem poznala resnico. Na srečo sem imela ogromno podpore s strani družine in prijateljev, ki so bili prav tako tarča javnega linča, je povedala takrat. 

Klinarjeva in Ravnjak na sodišču še vedno bijeta ločitveno vojno, v teku so štiri postopki. Več si lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.