Magazin > VIP
9917 ogledov

Prelepi hčerki Primoža Peterke gresta po maminih stopinjah

Renata Bohinc instagram
Kakšni lepotici!

Bivša žena Primoža Peterke Renata Bohinc je bila nekoč doma na modnih pistah, najstniški hčerki Stela in Gaja pa že hodita po njenih stopinjah. Renata se sicer še danes ukvarja z modelingom, zato so se vsa tri dekleta v oblačilih Lee Behek nedavno sprehodile po modni pisti. Stela in Gaja sta pravi lepotici, nič čudnega, ko pa je pri 44 letih še vedno hudo privlačna tudi Renata. Marsikdo meni, da je svojim hčerkam videti kot sestra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Morda pa je za njen mladostni videz zaslužna tudi nova ljubezen, ki je od poletja ne skriva več. Na Instagramu je julija delila fotografijo z basistom skupine Happy Ol' McWeasel, Binetom Zorkom, ga označila in posnetek komentirala s srčkom. Isto fotografijo je na svojem profilu na Facebooku delil tudi Bine.

Renata in Primož sta se po 23 letih zakona uradno ločila leta 2019. S Primožem ima poleg hčerk še sina Maja. Leta 2020 je o ločitvi za Žurnal24 povedala: "Uradno sva se ločila pred pol leta, eno leto pa je že, odkar z otroki živimo sami. Za nas se ni veliko spremenilo, še vedno so otroci večino časa z mano. V redu smo, po selitvi smo končno malo zadihali in živimo normalno. Vsi trije se ukvarjajo s športom, sin z nogometom, starejša hči skače, mlajša pa se je po poškodbi zob med skoki, ki jo počasi sanirajo, odločila za ritmično gimnastiko. Vsi trije so tako zrasli gor in šport je vedno bil tisti prosti čas, ko so lahko stvari in energijo dali ven. Z otroki imam veliko srečo, vsi trije so moja 'štanga' in se jaz učim od njih."

Komentarjev 6
  • Avatar jezeran
    jezeran 16:28 09.november 2023.

    Nič posebnega, kot vsake najstnice. Pač jih mami rine naprej

  • edv 11:35 09.november 2023.

    Renata je milf-a.

  • Grof 10:56 09.november 2023.

    Halo, fotrov priimek, sramota, to jim je garancija za uspeh? butl. Res si Borut Sajovic