Magazin > VIP
38359 ogledov

Svetovno znana družina najela to slovensko podjetje!

Grad Taggenbrunn Matic Kremžar
Sodelovanje si štejejo v veliko čast.

Družina Riedl, ustanoviteljica svetovno znanega podjetja za izdelavo ur in nakita Jacques Lemans, se je odločila, da obogati kulinarično ponudbo na gradu Taggenbrunn na avstrijskem Koroškem in k sodelovanju povabi naše gostinsko podjetje Jezeršek gostinstvo. 

Podjetje Jezeršek bo poleg gostinske ponudbe na gradu skrbelo tudi za upravljanje butičnega hotela in za organizacijo dogodkov. Podjetje si je s podpisom tega partnerstva odprlo stalno prisotnost na avstrijskem trgu.

Direktor Martin Jezeršek je za Klub slovenskih podjetnikov ob tem povedal: "Partnerstvo na Taggenbrunnu je priznanje našemu dosedanjemu delu in vznemirljiva priložnost za uresničitev naše vizije zagotavljanja najvišje kakovosti in trajnostnega razvoja v gastronomiji. Z veseljem pozdravljamo sodelovanje z družino Riedl in nadaljevanje tradicije izjemnih kulinaričnih doživetij in nepozabnih doživetij za naše goste."

Grad Taggenbrunn se razprostira na 45 hektarjih. Leta 2011 je posestvo kupila družina Riedl in ga prenavljala do leta 2019. Alfred Riedl je ob podpisu sodelovanja povedal: “Prepričani smo, da bosta skupno strokovno znanje in ustvarjalnost dveh družinskih podjetij pripomogla k uveljavitvi Taggenbrunna kot vrhunske destinacije za vse ljubitelje kulinarike in kulture. Poleg tega je selitev restavracije ter kavarne in vinskega bara neposredno na grad strateška odločitev, da bi kar najbolje izkoristili izjemno lokacijo in gostom ponudili čudovit razgled."

Družinsko podjetje Jezeršek že upravlja Dvor Jezeršek, Restavracijo na Blejskem gradu, Restavracijo na Ljubljanskem gradu in Pivnico Union.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • GarBollo001 14:07 14.junij 2024.

    Denar bo že v redu, vprašanje pa je, koliko bo plačan personal.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:46 14.junij 2024.

    Je treba najet slovenske kuharje za mal denarja