Magazin > VIP
38 ogledov

Preneumen za varanje

Gareth Gates (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pevec Gareth Gates, ki je pred leti zmagal na angleški oddaji Pop idol, je prevaral ženo. Svojo nezvestobo je nehote v živo prenašal prek mobilnika.

Čeprav je videti kot nedolžen šolarček, se v Angležu Garethu Gatesu očitno skriva strasten tiger. Svojo ženo Suzanne Mole je namreč varal več mesecev. In za njegovo ljubico ne bi nikoli izvedela, če se ne bi nehote izdal.

Gates, ki je prodal več kot 3,5 milijona albumov, si je pred kratkim kolegico Katie Hall privoščil kar v avtomobilu. Pri tem pa se mu je zgodila nezgoda. Naslonil se je na mobilnik in ponesreči poklical ženo, ki je slišala njune strastne vzdihljaje.

Gates je svojo ljubimko spoznal v gledališču, kjer oba delata. Za njuno ljubezensko avanturo so vedeli vsi njuni sodelavci. Kakor koli že, Gatesu je žena odpustila, njegovi ljubimki pa pošteno zagrozila. Kot je medijem povedal vir, je Suzanne zelo razumevajoča, saj kot nekdanja poklicna plesalka ve, kako težko je, če si več tednov ločen od družine.

Gates pa še vedno izziva srečo. Kot trdijo viri, se še vedno ni odrekel telesnim nasladam s Katie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.