Magazin > VIP
5509 ogledov

Presenečenje: Na to vročo govorico se je Angelina Jolie odzvala

Angelina Jolie
Angelina Jolie se na govorice ponavadi ne odziva.

Angelina Jolie se je po ločitvi od Brada Pitta posvetila svojim otrokom. "Dopusta“ je sedaj konec. Joliejeva se je spet vrgla v delo, in, če gre verjet govoricam, je njeno srce spet oddano. Oskarjevka naj bi se zagrela za raperja in filmarja iz Kambodže, ki sliši na ime PraCh Ly.

Očividci pravijo, da so 38-letnika že večkrat videli v vili Joliejeve v Los Felizu. PraCh Ly je Angie in njene otroke nedavno odpeljal v budistični tempelj, kjer so samo zanje izvedli slovesnost in jih blagoslovili. "Njuna vez je vsak dan močnejša. Točno takšnega moškega Angie potrebuje,“ je dejal vir.


Angelina Jolie Dokaz sovraštva Magazin Dokaz sovraštva: To je naredila Angelina, ko je bila Jennifer na odru
Angelino so po ločitvi povezovali z Johnnyjem Deppom in tudi Elonom Muskom. Na te govorice se igralka ni odzvala, tokrat pa se je oglasila. Prek prijatelja je medijem sporočila, da sta s filmarjem le prijatelja. Angie ne hodi na zmenke in tako bo še nekaj časa ostalo, je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.