Magazin > VIP
22682 ogledov

Presenetljiv Charlenin odziv na Albertove solze

charlene, albert
1/9
Profimedia
Čustev ni mogel skriti.

Čustvenih izbruhov pri monaškem knezu Albertu nismo vajeni, tokrat pa je 66-letnik komaj zadrževal solze. Razlog za njegovo veselje je bila dirka v Formuli ena, ki je ta konec tedna potekala v Monte Carlu, zmagal pa je Charles Leclerc, ki prihaja iz te kneževine.

Ko je Leclerc prišel na oder za zmagovalce, ga je knez srčno objel. Na obrazu mu je pisalo, da ga je mladeničeva zmaga globoko ganila. 66-letnik je celo prijel za steklenico šampanjca in se dirkačem pridružil pri tradicionalni "prhi", ki sledi vsake dirki.

Na ta dan so bile oči uprte tudi v Charlene, ki je znana po tem, da svoje slabe volje ali žalosti v javnosti ne skriva. Tokrat pa je bila tudi princesa dobre volje. Moževe solze so očitno tudi njo ganile. Alberta je ljubeče gledala, se mu nasmihala in se ga celo nežno dotikala. S temi gestami je vsaj za nekaj časa utišala zlobne jezike, ki že leta pravijo, da je ta zakon v krizi in da je par poročen le še na papirju. Najbolj divje govorice so se pojavile leta 2021, ko je bila Charlene zaradi vnetja ušesne votline več mesecev "ujeta" v Južnoafriški republiki. Ko se je vrnila, je kratek čas pozneje zaradi izčrpanosti odpotovala v posebno kliniko v Švico. Avgusta 2023 se je celo namigovalo, da je družino zapustila in se v Švico preselila. Povezovali so jo celo z nekdanjim partnerjem Naomi Campbell, za koga gre, izveste TUKAJ.

Charlene naj bi bila na moža pogostokrat jezna zaradi njegove bivše ljubimke Nicole Coste, s katero ima sina Alexandra. Nekdanja stevardesa je princeso v javnosti večkrat kritizirala. "Ko sta bila še zaročena, sem doživela stvari, ki so me zaskrbele in šokirale,“ je Nicole povedala pred leti in dodala, da je Charlene izkoristila Albertovo odsotnost in Alexandrovo sobo, deček je bil takrat star sedem let, premaknila v prostore, v katerih so bivali zaposleni dvora. "Kot mama za takšno obnašanje ne najdem besed.“

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:01 04.junij 2024.

    Zaklali in ukradli so mu pet prašičev: Verjetno so nemočne živali omamili, da niso krulile.Temu so tut solze tekle