Magazin > VIP
935 ogledov

Pri 51 še vedno lastnica najlepših prsi

Heidi Klum Profimedia
Se strinjate?

51-letna Heidi Klum se je odločila, da bo poleti odpotovala na kar nekaj destinacij. Junija sta z možem Tomom Kaulitzem z vročimi fotografijami temperaturo dvigovala na Sardiniji, tokrat pa so ju paparaci opazili na St. Bartsu. 

Heidi Klum | Avtor: Profimedia Profimedia

V skromnih rjavih bikinkah se je na plaži lahkotno sprehajala zgoraj brez, v oči pa so mnogim padle njene buhteče prsi, ki so za manekenkinih 51 let videti odlično. Heidi sicer ni bila nikoli pristaš lepotnih popravkov in je v preteklosti že večkrat poudarila, da si na telesu ni dala popraviti še ničesar. 

Da lepotica tako žari, je zaslužen tudi njen mož Tom, s katerim imata po petih letih zakona še vedno pestro spolno življenje. O tem je govorila februarja v podkastu. Spolni odnos si rada popestrita z lepotičinim vibratorjem, ki mu pravita "čarobna palica". Seks tudi zaradi njega traja več ur, se je pohvalila. "Kadar se spolnosti predajaš več ur, si seveda želiš doživeti različne stvari," je povedala.  Voditeljica jo je nato še enkrat vprašala: "Več ur?" "Ja, ženskam je lažje kot moškim. Oni potrebujejo več moči," je dejala in dodala: "Skrivnost leži v tem, da se zadržijo in ne doživijo orgazma. Potem zdržijo dlje. Veliko moških tega ni zmožnih." 

Naklonjenost do fanta Arisa pogosto vsem na očeh izkazuje tudi Heidina hči Leni, fotografije lahko pogledate TUKAJ.  20-letnica gre sicer po maminih stopinjah in je že polnila naslovnice znanih revij, odkrito pa je spregovorila tudi o svojem boju z aknami.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 06:46 17.avgust 2024.

    z operacijo zategjeni viseči cecki znücani