Magazin > VIP
56 ogledov

Pri Houstonovi našli sledi kokaina

Whitney Houston EPA
Obdukcija trupla ameriške pevke Whitney Houston je pokazala, da je umrla zaradi utopitve. V njeni krvi pa so našli tudi sledi kokaina.

Houstonova, ki je preminila 11. februarja v hotelski sobi v luksuznem hotelu na Beverly Hillsu, je umrla zaradi utopitve in "vpliva bolezni srca ter zlorabe kokaina", je v poročilu zapisal mrliški oglednik. V njenem sistemu so sicer našli tudi sledi marihuane, benadryla, lexerila in xanaxa, vendar ti niso imeli vpliva na njeno smrt.

Za njeno smrt tako niso bile krive poškodbe ali samomor, temveč je šlo za nesrečo in rezultati obdukcije so zavrnili tudi sume pevkinih sorodnikov, da je bila umorjena. Toksikološki rezultati so še razkrili, da je bila Whitney "kronična" zasvojenka s kokainom in mrliški oglednik je povedal, da ga je zaužila še tik pred smrtjo. Vendar preiskovalci v njeni sobi niso našli nobenih sledi nedovoljenih substanc, temveč le številne tablete. Ob tem se torej poraja vprašanje, kdo je odstranil sledi drog iz njene hotelske sobe. Preiskava še ni zaključena.

Pevkina družina je sicer močno užaloščena zaradi tovrstnih rezultatov toksikološke preiskave.

Pol ure pred smrtjo se je Whitney, ki je tragično preminila pri starosti 48 let, po telefonu pogovarjala s svojo materjo in z njo usklajevala načrte za tisti večer. Bila je dobro razpoložena in se je že veselila večerne zabave pred podelitvijo grammyjev.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.