Magazin > VIP
23952 ogledov

Rebeko Dremelj prevarali prijatelji

rebeka dremelj Žurnal24 main
Rebeka Dremelj v kratkem doživela kar tri grde natege in to s strani prijateljev!

"Tako zelo sem razočarana nad ljudmi. Nad ljudmi, za katere sem bila prepričana, da so moji kolegi, prijatelji, da imamo nekaj skupnega, da imamo lep in odkrit odnos. In potem kot strela z jasnega prileti situacija, ki te strezni. Spoznanje, da si jim en drek pomemben, da je bilo v bistvu vse samo 'cuzanje' moje energije, časa in konec koncev tudi moje “slave”. Da si jim pomemben le toliko časa, kolikor te potrebujejo," je Rebeka Dremelj razočarano in jezno zapisala na svojem blogu Nepremagljiva in natančno opisala, kako so ji v kratkem kar trije prijatelji zarili nož v hrbet. 

Takole je opisala prvo situacijo s prijateljem, ki mu je že pred letom dni posodila večjo vsoto denarja: "Kolega potrebuje denar. Ker sem ‘prijateljica’ mu ga posodim. In ne prav majhno  vsoto, da smo si na jasnem. Seveda tega denarja ne dobim nazaj niti po prvem dogovoru, da ga vrača, niti po drugem dogovoru,… Eno leto je okoli in tega denarja od nikoder. In ta ista oseba, ki se dejansko dela, nič drugega iz mene kot norca, mi uspe postaviti ceno za njegovo storitev.  A sva midva iz istega planeta?"

rebeka dremelj Magazin Rebeka Dremelj: Pred tem vsako leto trepeta

Očitno pa kaj prida niso niti njene prijateljice. "Kolegici iz glasbenih vod pomagam neštetokrat življenju in karieri. Urejam različne sponzorje, pomagam s kontakti za različna sodelovanja… Po domače, ni, da ni. To isto osebo prosim, če bi lahko prišla moji najboljši prijateljici na poroko odpeti eno samo pesem, da ji plačam potne stroške. In dobim seveda ‘ceno za prijatelje’, ki je seveda, ker pač nisem iz drugega planeta, čeprav očitno vsi mislijo tako, enaka ali celo višja od uradne," je situacijo, ki pa ni bila edina, opisala Rebeka. 

Dremljeva se sicer zaveda, da je verjetno tudi sama kdaj naredila kakšno povsem egoistično stvar, vendar pa nikoli ni pozabila na to, kdo ji je naredil uslugo:  "Ampak ne more, NE MORE pa se mi zgoditi, da bi pozabila na uslugo, ki mi jo je kdaj kdo naredil. Da bi pozabila vrniti to uslugo. To se mi enostavno ne more zgoditi. Ker pač nisem takšen človek."

rebeka dremelj Magazin Rebeka: "Novinarji bi se razpisali – je tik pred ločitvijo?"

 

Komentarjev 7
  • McClain 07:51 19.januar 2019.

    slovenski karakter je v povprecju zelo pokvarjen. Žal je res tako.

  • bebo2 19:13 18.januar 2019.

    Prijateljem se nikoli ne posoja denarja, a še ne ve tega? Pa tudi nič se ne splača delat zastonj, zmeraj te tako le izkoriščajo, brez hvaležnosti.

  • matermila 14:50 18.januar 2019.

    Rebeka,stari pregovor pravi,da če hočeš izgubiti prijatelja,mu posodi denar.Drži kot pribito.