Magazin > VIP
1716 ogledov

Prijatelji tako poskušali preprečiti Timberlakovo aretacijo

justin timberlake Profimedia
Zvezdnika so aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Pevec Justin Timberlake je bil v ponedeljek ponoči aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zvezdnik je vijugal po cesti in ni ustavil pred stop znakom, zato ga je ustavil policist, ki je ugotovil, da je pevec vinjen. Timberlakove oči so bile ‘krvave in steklene’, imel je ‘močan vonj po alkoholni pijači’ in upočasnjen govor, prav tako pa ni opravil testov treznosti, je pisalo v policijskem poročilu.

justin timberlake | Avtor: Profimedia Profimedia

Po navedbah policije je Timberlake policistu rekel: “Popil sem samo en martini in sledil prijateljem domov.” Njegovi prijatelji pa so policista prosili: “Pustite ga, pustite ga.” Justin, ki je trenutno sredi turneje Forget Tomorrow, naj bi med opravljanjem testa treznosti pripomnil: “To bo uničilo turnejo.” Policist desetkratnega dobitnika grammyja namreč sploh ni prepoznal, zato ni vedel, zakaj pevec govori o turneji. 

justin timberlake | Avtor: Profimedia Profimedia

Ker je Timberlake zavrnil alkotest, je bil aretiran, pridržan čez noč in naslednji dan priveden na sodišče v spremstvu svojega odvetnika, ki aretacije ni komentiral. Po zaslišanju je bil izpuščen brez plačila varščine, kljub temu pa so mu odvzeli pravico do vožnje v zvezni državi New York. 

Oče dveh otrok je že v preteklosti povedal, da ima težave s pretiranim pitjem alkohola, zato je na neki točki poiskal tudi profesionalno pomoč. Viri blizu pevca trdijo, da se v zadnjem času spet pogosto poslužuje pijače, da bi se lažje soočil z obtožbami, ki jih je v svoji knjigi spominov razkrila Britney Spears. Pevka naj bi zaradi njega splavila, saj Justin takrat ni hotel postati oče. Zvezdnik naj bi se soočal tudi z vse večjim pritiskom obstanka na vrhu glasbenih lestvic. Njegov album Everything I Thought It Was, ki ga je izdal marca, na Justinovo veliko razočaranje namreč ni postal uspešnica. 

Timberlake ima z igralko Jessico Biel, s katero sta poročena od leta 2012, osemletnega Silasa in triletnega sina Phineasa. Februarja je priznal, da je za svojo družino zelo hvaležen, poroča Page Six.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.