Magazin > VIP
5300 ogledov

Priljubljeni slovenski duhovnik spet dobil ekskluzivno darilo

Martin Golob Saša Despot
Poglejte, s čim ga je presenetil znani nogometaš.

Najbolj priljubljeni slovenski duhovnik Martin Golob je znova prejel luksuzno darilo. Tokrat mu je eden najboljših nogometašev na svetu, Cristiano Ronaldo, podaril dres s pripisom “Objem za Martina Goloba”. Na Instagramu je objavil sliko z dečkom iz Portugalske, ki ga je pred enim letom krstil. Deček se pozna s sorodniki od Ronalda in ko je Martina obiskal s svojo družino, mu je v zahvalo prinesel dres. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Golob (@golobmartin)

To pa ni prvič, da je Martin dobil darilo večje vrednosti. Pred kratkim je o tem povedal naslednje: "Veliko kosov dobim zastonj, tudi dve uri sem dobil v dar, med drugim tudi uro Tag Heuer, ki mi jo je podarilo podjetje. Uro znamke Jacques Lemans sem si kupil sam, ko sem postal duhovnik. Ko so opazili, da imam na sebi kose And by Andraž, sem nekaj novih kosov dobil od njih. Jakno Desigual sem si kupil sam, torbico Hilfiger pa sem dobil zastonj. Ljudje mi veliko podarijo, ker me imajo preprosto radi. Ne drži, da bi kot župnik po svetu mogel hoditi zanemarjen, težava pa je, če je človek vezan na materialne stvari. Važno je, da niso stvari tiste, na katere se človek zanese. Meni to ne pomeni veliko, veliko mi pomeni oseba, ki mi dar izroči. Pravzaprav je vse, kar imam en velik dar. Ne bi rad, da bi šel ljudem zaradi tega v nos.”

Mladi župnik še dodaja, da ogromno dela in si vse te darove tudi zasluži: "Je pa res, da veliko delam, v zadnjih dveh letih je za mano 400 svetih krstov in 80 porok. In ko človek dela, si lahko privošči, to je na nek način zasluženo. V Svetem pismu piše, da je tudi delavec vreden svojega plačila. Me pa to prizadene, čudno se počutim ob takih stvareh, saj ne gre za bahanje. Ta poklic sem jaz, temu sem popolnoma predan in me take stvari osebno prizadenejo." 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Ender3 21:11 19.julij 2023.

    M.Golob je novodobni cerkveni cirkusant..

  • lojs 12:40 19.julij 2023.

    kako postati influencer, slovenačko vplivnež? ... kako je s tem? ... se mogoče sam odločiš že v šoli, "jaz bom car" , ali te pa nekdo oz. nekateri izberejo, po mojem ne morš kar sam ... ta naša misica nika ...prikaži veča kolač al kovač , oz. po mojem našminkam pajacek trdi za cnn, da so jo nadlegovali vplinvi moški ... evo verjamem, no kdo je pa tega fajmoštra tako nadlegoval? , ker poznam še mnogo vplivnežev famoštrov , prijateljev politikov , itd ... se pravi kako to deluje, to medijsko pranje možganov

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 11:20 19.julij 2023.

    Dober je ta biznis s porokami in krsti...Ali lahko odprem S.P. in kje naredim tečaj za duhovnika...Jebem vam bando pridobitniško..

Sorodne novice