Magazin > VIP
10 ogledov

Primer Spears: Molite zanjo!

Spearsovo so v bolnišnico odpeljali zvezano na nosilih. Žurnal24 main
Ugasnjena pop princeska Britney Spears je izgubila pravico do obiska svojih dveh sinov, potem ko ju v petek ni želela vrniti možu in so jo po napadu histerije prepeljali v bolnišnico.

Družinsko sodišče v Los Angelesu je po nujnem postopku odločilo, da 26-letnica do nadaljnega nima pravice videvati Jaydna Jamesa in Seana Prestona, celotno skrbništvo nad eno- in dvoletnikom pa je s tem v celoti preneslo na nekdanjega moža Spearsove Kevina Federlina.

Spearsova je skrbništvo nad otrokoma sicer izgubila že oktobra, vendar ju je pod nadzorstvom sodnih oblasti smela obiskovati trikrat tedensko. Po enem izmed takih obiskov v četrtek zvečer bi se morala otroka vrniti k očetu, a ju Spearsova ni hotela vrniti.  Federlinovi zaupniki so poklicali policijo, nato pa še rešilca. Spearsova se je zaklenila v kopalnico, zato so potrebovali tri ure, da so jo zbezali ven in jo na nosilih odpeljali v bolnišnico pred očmi številnih novinarjev.

Je grozila ali ne?
Predstavniki policije so pojasnili, da je bila Spearsova pod vplivom neznane substance in so jo zato odpeljali na opazovanje v bolnišnico, ki naj bi po nekaterih trditvah trajalo 72 ur.
Kot zatrjuje policija, Spearsova ni storila zločina, zato jo niso odvedli prisilno. Po nekaterih drugih navedbah pa naj bi grozila s smrtjo, vendar se ne ve ali sebi ali svojim otrokom, in so jo zato raje poslali v bolnišnico.

Posebne potrebe
Bolnišnični viri so sporočili, da Spearsovo obravnavajo kot bolnika "s posebnmimi potrebami“ , in da je pod stalnim nadzorom.
Podrobnosti njenega stanja niso znane. V bolnišnico so odpeljali tudi oba sinova, kamor ju je kasneje prišel iskat Federline.

"Molite zanjo"
Federlinov zastopnik ni želel komentirati dogodka, povedal je, da v tem trenutku ni nihče zmagovalec. Britneyjina mati Lynne Spears pa je novinarjem dejala le: "Molite zanjo". Spearsova je skrbništvo nad otrokoma izgubila oktobra po nekaj nenavadnih epizodah v svojem življenju, ki so sledile julijski ločitvi od  Federlina. Kot kaže, jo je to povsem vrglo s tira, saj se je predajala zelo razuzdanemu življenju. Poskus rehabilitacije ni uspel, namesto tega pa si je obrila glavo.

Njena glasbena zvezda je zasvetila pred devetimi leti. Oktobra se je vrnila na glasbene lestvico s singlom Gimme more in albumom Blackout. Kljub temu ostaja njeno življenje ena velika zmeda. Po odločitvi sodišča mora opravljati nenapovedane teste za mamila ter se udeleževati šole starševstva. Analitiki dogajanja so prišli do zaključka, da je Spearsova naredila veliko napako, saj je zaradi dogodka ostala brez stika s svojima otrokoma. Koliko časa bo tako, se ne ve, prav gotovo pa jih ne bo videla najmanj dva tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.