Magazin > VIP
59507 ogledov

Primož Peterka in Renata Bohinc spet združena

Primož Peterka Mediaspeed.net
Nekdanja zakonca sta skušaj preživela prav poseben večer.

Nekdanji smučarski skakalec Primož Peterka se je po 23 ljubezni leta 2019 ločil od Renate Bohinc, s katero ima tri otroke. Par je ostal v lepih odnosih, kar je Renata dokazala pred letom in pol, ko je objavila skupno fotografijo družine. "Sodelujeva kot starša, sva prijatelja tako kot prej. Po treh letih ločitve se stvari pomirijo in greš naprej," je takrat pojasnila za naš medij.

Sedaj je Primoža spet objavila na svojih družbenih omrežjih. Nekdanja zakonca je namreč povezal en prav poseben dan - maturantski ples njune najstarejše hčerke Gaje, ki je po pisanju Suzy dijakinja ekonomske gimnazije v Kranju.

Renata je lanskega novembra za naš portal razkrila, da obe hčerki hodita po njenih stopinjah. Renata se še danes ukvarja z modelingom, vse tri lepotice pa so se skupaj v oblačilih Lee Behek takrat sprehodile po modni pisti.

Lani se je o Renati veliko pisalo, saj se je razvedelo, da je njeno srce spet oddano. Osvojil ga je znan obraz z naše glasbene scene. Kdo, si lahko preberete na tej povezavi.

 

Renata in Primož sta se, kot rečeno, po 23 letih zakona uradno ločila leta 2019. S Primožem ima poleg hčerk Gaje in Stele še sina Maja. Leta 2020 je o ločitvi Renata za Žurnal24 povedala: "Uradno sva se ločila pred pol leta, eno leto pa je že, odkar z otroki živimo sami. Za nas se ni veliko spremenilo, še vedno so otroci večino časa z mano. V redu smo, po selitvi smo končno malo zadihali in živimo normalno. Vsi trije se ukvarjajo s športom, sin z nogometom, starejša hči skače, mlajša pa se je po poškodbi zob med skoki, ki jo počasi sanirajo, odločila za ritmično gimnastiko. Vsi trije so tako zrasli gor in šport je vedno bil tisti prosti čas, ko so lahko stvari in energijo dali ven. Z otroki imam veliko srečo, vsi trije so moja 'štanga' in se jaz učim od njih."

Komentarjev 18
 • munja 20:00 23.maj 2024.

  Pa saj tudi pred tem ni bil nekakšen lepotec, ne vem kaj je videla na njem. Tudi denar je služila sama, tako da....

 • Avatar Garancija
  Garancija 06:58 21.maj 2024.

  Pri primožu je problem ker je bil nekoč nihče,zatem je bil superzvezda,ki je mislil,da bo to večno trajalo,pač naiven,in potem grd padec na trda tla,in prbolevanje za alkoholom.Ni pa lepo,da SZS ni nič naredila zanj,in ga poslala na zdravljenje,ker vsi ...prikaži več so pa včasih fino živeli na njegov račun

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 01:39 21.maj 2024.

  Saj so otroci face da takega fotra sploh povabijo na dogodek, kot je maturantski ples. Škoda, ker si ne pusti pomagati!