Magazin > VIP
16453 ogledov

Princ Harry praznoval 40. rojstni dan, William je zaradi tega darila jezen

princ harry, princ william Profimedia
Mu je brat zaželel vse najboljše?

Prince Harry je včeraj praznoval 40 let in svet je najbolj zanimalo to, ali mu bosta za okrogli praznik javno vse najlepše zaželela njegov oče in brat William. Kot je znano, Harry z njima po odhodu v ZDA ni v najboljših odnosih, ker sta z Meghan ob vsaki priložnosti udarila po monarhiji. 

Na spor sta kralj in William morala včeraj vsaj za nekaj časa pozabiti. Oba sta Harryju v čast objavila skoraj identično sporočilo oziroma enovrstično voščilo, da vojvodi Sussexa želijo vse najboljše za rojstni dan.

Harryju je verjetno popolnoma vseeno, kako "sterilno" je bilo voščilo. Njemu se je včeraj smejalo, saj bo sedaj končno prejel del zapuščine svoje pokojne prababice kraljice matere (†101). Harry in William si bosta razdelila 14 milijonov, več bo dobil mlajši od bratov. Razlog: William bo kot prestolonaslednik od preostalega premoženja podedoval mnogo več od brata, poleg tega že sedaj uživa več ugodnosti od Harryja.

William naj bi bil zaradi tega besen kot ris. “William misli, da njegov brat ni v položaju, da bi prejel to darilo, in vsem daje vedeti, da se mu zdi to precej pokvarjena ideja. Princ Walesa verjame, da je Harry po groznem vedenju, ki ga je pokazal do družine, sedaj celo  nagrajen. William in Kate niti malo ne zaupata Harryju in Meghan, zato ideja, da bo Harry dobil dediščino svoje prababice, pušča zelo grenak priokus,” je povedal vir.

Komentarjev 3
  • Ender3 09:38 16.september 2024.

    Nov teden z starim avtorjem in žurnalizmom.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:20 16.september 2024.

    BMK