Magazin > VIP
8924 ogledov

Princ William na tribuni: To je zmotilo oboževalce

princ william Profimedia
Tudi na tekmo urejen od glave do pet ...

Princ William je v Nemčiji in kot velik ljubitelj nogometa ni zamudil priložnosti, da bi na frankfurtskem stadionu navijal za angleško reprezentanco, ki se je pomerila z Dansko. Tekma se je sicer končala z remijem, a nekateri so raje kot izid komentirali Williamovo opravo.

Prestolonaslednik je na tekmo namreč prišel urejen od glave do pet - manjkala ni niti kravata. Danski kralj Frederik, s katerim sta si prešerno segla v roke, je bil tokrat malce bolj sproščeno oblečen in se je pred fotografe postavil celo z odpeto srajco. 

Skupno fotografijo sta na družbenih omrežjih delila oba. "Naj zmaga boljše moštvo," je pisalo ob posnetku. V modnem dvoboju je, po komentarjih na spletu sodeč, zmagal Danec ...

"Zakaj so vedno oblečeni, kot bi šli na pomemben sestanek. Danski modrokrvneži so veliko bolj odprti", "Zakaj se je princ William oblekel, kot da bi bil na sestanku upravnega odbora? Snemi kravato!", "Danci so vsaj nekako primerno oblečeni za to priložnost,"  "Kralj Frederik je tako kul," se glasi le nekaj komentarjev pod fotografijo.