Magazin > VIP
13196 ogledov

Princa Harry in William prejela tragično novico o smrti

princ william, princ harry Profimedia
Izgubila sta strica.

Britanski mediji poročajo, da sta princa William in Harry izgubila strica. Lord Robert Fellowes, ki je bil poročen z njuno teto Jane in je bil v 90. letih tudi zasebni tajnik pokojne kraljice, je umrl v starosti 82 let.

Za kraljico je delal tudi leta 1997, ko je umrla princesa Diana, njegova svakinja. Bil je del majhne skupine svetovalcev, ki je vodila kraljevo družino skozi turbulentne čase, po poročanju The Timesa, ki je objavil njegovo osmrtnico, je Fellows celo pomagal napisati govor, ki ga je Elizabeta II. imela dan pred Dianinim pogrebom. "Rad sem jo imel. Bila je dobra oseba. Težko je našla srečo in sočustvujem z ljudmi, ki so v podobni situaciji," je nekoč izjavil o pokojni svakinji. 

Starejša sestra princese Diane in Fellows sta bila poročena več kot 40 let. Par je imel tri otroke, Lauro, Alexandra in Eleanor. Kako blizu sta princa družini Fellows, priča dejstvo, da je Laura botra princese Charlotte.

Komentarjev 1
  • Gandolf 13:16 31.julij 2024.

    Kdo je njun sorodnik? Pokojni stric ali teta Jane? "princa William in Harry izgubila strica. Lord Robert Fellowes, ki je bil poročen z njuno teto Jane: Tale Google prevajalnik zaje.. vse ane!