Magazin > VIP
131 ogledov

Princesa Beatrice se svojemu očetu Andrewu izogiba, to je razlog

princ andrew, princesa beatrice Profimedia
Veljala je za očkovo princeso, sedaj pa se mu menda izogiba.

V torek je z britanskega dvora prišla prelepa vest, da princesa Beatrice pričakuje drugega otroka. Z možem, Edoardom Mapellijem Mozzijem, se bosta naraščaja razveselila v začetku prihodnjega leta. Par ima 3-letno hčerko Sienno, Edoardo pa je v zakon pripeljal sina Wolfieja, ki je star osem let.

Veselje v družini je zagotovo veliko, a princ Andrew menda kljub temu naokoli hodi s sklonjeno glavo, saj se mu njegova noseča hči izogiba. To je vir povedal reviji New Idea. Odkar je luč sveta ugledala Amazonova serija "A Very Royal Scandal", ki govori o prinčevem spodletelem intervjuju za BCC, v katerem se je neuspešno branil obtožb, da je nadlegoval mladoletnice in da je bil dober prijatelj pedofila Jeffreyja Epsteina, Beatrice preživlja težke čase. 36-letnica, ki velja za očkovo princeso, je zaradi tišine, ki vlada med njo in očetom, nadvse žalostna, se pa zaveda, da je bila to edina pot iz situacije, v kateri se je ves čas počutila ponižano. 

V članku so še zapisali, da je bila Beatrice "na dnu", ko je videla, kako so jo v dramski seriji upodobili. Po vseh teh letih, ko je delovala kot očetova "mirovnica" (tudi po tem, ko je škandal z Jeffreyjem Epsteinom postal javen, mu je še naprej stala ob strani), zdaj hrepeni le še po miru in tišini. Tako kot vsaka nosečnica ...

Ne trpi pa le Beatrice, ampak tudi njena sestra Eugenie. Lady Victoria Hervey, ki je bila leta 1999 v zvezi z britanskim princem, je za GB News že lani spregovorila o trpljenju, ki sta ga zaradi obtožb Virginie Giuffre, ki trdi, da jo je princ trikrat zlorabil, ko ji je bilo 17 let, doživljali princeski. 

"Lahko si le predstavljam bolečino in stisko, ki sta ju doživljali, saj so si zelo blizu. Zanju je bilo to obdobje težko. Mislim, da nihče ni pomislil, kako težko je za otroka doživeti takšno raven nadzora in izpostavljenosti," je dejala. Več o tem TUKAJ

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.