Magazin > VIP
3059 ogledov

Princesa Kate znova v javnosti, tako se počuti

Kate Middleton
1/3
Profimedia
Marca je svet pretresla novica o diagnozi raka princese Kate, tako je zdaj z njo.

Princesa Kate se je v javnosti pojavila tretjič po novici o diagnozi raka letos marca, ki je popolnoma pretresla svet. Opažena je bila v avtu, ki ga je vozil princ William, zadaj pa je sedel princ George. Družina se je peljala do cerkve Crathie blizu Balmorala na Škotskem. Obreda so se udeležili tudi kralj Karel in kraljica Camilla ter princ Edward.

Valižanska princesa je po mnenju ugledne strokovnjakiinje za govorico telesa pokazala tri ključne, a subtilne znake, ki so nakazovali, kako se počuti. Judi James je za Daily Mirror povedala, da je bila princesa Kate ‘klepetava in živahna’ med izletom v kraljevo rezidenco v Balmoralu na Škotskem.

Kate je v avtu videti klepetava in živahna. Ko obrne glavo, da bi spregovorila, so njene obrvi dvignjene, kar dokazuje to, da je sproščena. Vendar obstaja en še močnejši znak pristne in sproščene sreče. Vidimo lahko njene zobe, kako se lesketajo, medtem ko ji obraz krasi nasmeh,” je povedala.

Poleg tega je ob strani njenega lica vidna izrazita jamica, kar nakazuje, da resnično uživa na izletu, pa tudi v družbi v avtu. Klobuk s peresom ji daje pridih živahnosti, zaradi česar je Kate še bolj videti pozitivna in optimistična,” je dodala.

Kate se je prvič v javnosti po objavi svoje diagnoze pojavila na slovesnosti Trooping the Colour v Londonu junija in mesec kasneje Carlosu Alcarazu podelila njegov pokal prvaka v Wimbledonu. “Dobro napredujem, a kot ve vsak, ki gre na kemoterapijo, obstajajo dobri in slabi dnevi. V tistih slabih dneh se počutiš šibkega, utrujenega in moraš pustiti svojemu telesu, da si spočije. Toda v dobrih dneh, ko se počutiš močnejšega, želiš kar najbolje izkoristiti dobro počutje,” je povedala princesa junija na slovesnosti.

Cerkev Crathie Kirk je že več kot stoletje redni kraj čaščenja kraljeve družine med njihovim bivanjem v Balmoralu. Tam je septembra 2022 po smrti kraljice Elizabete II potekalo zasebno bogoslužje, kraljeva družina pa je tja odšla tudi na nedeljsko bogoslužje leta 1997 po smrti princese Diane.

Fotografije si lahko pogledate v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 13:20 28.avgust 2024.

    Kaj avtor ne dojame, da je to za večino bralcev anatema..