Magazin > VIP
1339 ogledov

Princesa Madeleine se je vrnila domov, njen bivši pa je takoj storil to

Jonas Bergström in Madeleine EPA
Nov začetek za družino švedske princese.

Princesa Madeleine se je pred enim mesecem z možem Chrisom O'Neillom in otroki Leonore (10), Nicolasom (9) in Adrienne (6) iz ZDA preselila v Stockholm. Do nedavnega je blizu nje živela oseba, ki je lepotica nikakor ne bi želela srečati na ulici. 

Gre za njenega nekdanjega zaročenca Jonasa Bergströma, ki je princesi zaročni prstan nataknil leta 2009, kratek čas pozneje pa je bilo pravljice konec. Razvedelo se je namreč, da je pravnik princeso varal z rokometašico. Princesina bolečina je bila tako velika, da se je Madeleine preselila v ZDA, kjer je delala za materino fundacijo. Tam je pozneje spoznala svojega moža.

Jonas, ki je poročen s princesino nekdanjo prijateljico, s katero ima tri otroke, je do nedavnega z družino živel le tri kilometre od Madeleininega novega doma. Ker se očitno zaveda, da je le vprašanje časa, kdaj bi se njuni poti križali, je svojo vilo raje prodal. In tega kupca bi bila vsaka soseska vesela. Nepremičnina je sedaj v lasti znanega glasbenika Björna Ulvaeusa, znanega iz skupine ABBA. Nakup je zvezdnik za "Expressen" potrdil, več pa ni želel povedati, je pa časnik "Svensk Damtidning" izvedel, da ga je vila stala dobrih pet milijonov evrov. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.