Magazin > VIP
651 ogledov

Princu Harryju se bo čez slaba dva meseca smejalo

prince harry Profimedia
15. septembra bo imel princ Harry dvojni razlog za veselje. Praznoval bo 40. rojstni dan in na račun bo prejel več milijonov.

Nekdaj veliki ljubljenec Britancev, princ Harry, se je pred štirimi leti z družino preselil čez lužo in si dom ustvaril v Montecitu, kjer z ženo Meghan in dvema otrokoma živi v vili, vredni 16 milijonov evrov. Harry in Meghan sta hitro pljunila v roke in podpisala več dobičkonosnih pogodb, največjo z Netflixom. Njuna prva serija je bila velik uspeh, saj je govorila o njuni ljubezenski zgodbi, Harryjev dokumentarec o igrah Invictus pa ni dosegel prav velike gledanosti ... Par je lani sicer izgubil posel s Spotifyem. Meghan menda ni izpolnila obljub in naj bi za nos vlekla poslušalce. 

Velik udarec, a zakonca se zaradi tega verjetno ne obremenjujeta preveč. Njuno premoženje je ocenjeno na 60 milijonov evrov, kmalu pa bo še naraslo. Kot poroča britanski "The Times", bo Harry na svojo okroglo obletnico prejel del zapuščine svoje pokojne prababice kraljice matere (†101). Harryjev delež naj bi znašal dobrih 8,3 milijona evrov, skupna vrednost zapuščine pa se giblje pri 83 milijonih. Harry in William si bosta razdelila 14 milijonov, več bo očitno dobil mlajši od bratov. Razlog: William bo kot prestolonaslednik od preostalega premoženja podedoval mnogo več od brata, poleg tega že sedaj uživa več ugodnosti od Harryja, kar je logično, saj se je Harry odpovedal stolu za kraljevsko mizo, ker si je zaželel svobode. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.