Magazin > VIP
92 ogledov

Proslavo odpovedala, izleta s hčerko pa ne

Slovenija 26.09.2013 predsednica slovenske vlade Alenka Bratusek daje izjavo za Saša Despot
Alenka Bratušek je v soboto zaradi vročine odpovedala borčevsko proslavo v Dražgošah, v nedeljo pa s hčerko odpotovala v Rim.

Predsednica vlade Alenka Bratušek je razburila nekatere medije, ko je v soboto zaradi bolezni odpovedala borčevsko proslavo v Dražgošah, že v nedeljo pa je s hčerko odpotovala v Rim, menda sta šli v šoping.

"Predsednica vlade je bila v nedeljo na zasebnem obisku v Rimu skupaj s hčerko. Nikakor pa ne drži, da je bila na 'šopingu', kot namigujejo mediji. Se je pa v petek po vračanju s službene poti na Madžarskem ustavila v Muri in si kupila črno obleko," so nam sporočili z njenega kabineta in razložili, zakaj se premierka ni želela odpovedati izletu s hčerko: "Izlet sta s hčerko načrtovali že dlje časa. Stroške obiska je predsednica vlade plačala sama. Letela je z redno letalsko linijo. Predsednica vlade je v soboto zaradi vročine res odležala doma, dolgo načrtovanega izleta s hčerko v nedeljo pa nikakor ni želela preklicati, saj si zadnje čase bolj redkih trenutkov z otroci, kar je posledica številnih službenih obveznosti, ne bo pustila odvzeti."

Nakupa nove obleke v Muri premierki res ne moremo zameriti, glede na to, kako strogo jo kritizirajo modni strokovnjaki.

Komentarjev 40
  • asmas 17:14 20.januar 2014.

    preberi si tolehttp://www.demokracija.si/v-fokusu/slovenija/9690-resnica-o-rdragoki-bitkil-v-oeh-domaina

  • asmas 17:08 20.januar 2014.

    sprava bo stopila v veljavo takrat,ko bodo VSI priznali svoje zločine.Ne morem nekomu oprostiti,če vstrajno zanika neko zadevo.Greh se odpusti takrat,ko nekdo prizna da je grešil.Če me boš ozmerjal in se mi opravičil ti bom opravičil,drugače pač ne

  • asmas 17:05 20.januar 2014.

    žurnalček premlad si še za komentiranje takih tempreberi si malo kakšen tekst,ki so ga napisali preživeli dražgošani.Tvoji hrabri "borci"so imeli prejšni dan miting (jedli in pili so kar so ZAPLENILI domačinom.Ko so jih ti opozorili naj gredo iz vasi,ker ...prikaži več bodo prišli nemci in vse pobili se niso hoteli umakniti,češ kaj nam pa morejo:ko pa so ugotovili,da nemci res prihajajo so jo pa HRABRO pobrisali v višje ležeči gozd in izza grmovja opazovali nemško klanje domačinov.Niti toliko niso bili,da bi po moriji pobite domačine dostojno pokopali.Durgič bodi tiho,ker ne poznaš resnice