Magazin > VIP
12600 ogledov

Ralf in Cora Schumacher: Video razkriva, v kakšnih odnosih sta danes

Ralf, Cora Schumacher EPA
O njima se je marsikaj govorilo ...

Nekdanji dirkač Formule 1, Ralf Schumacher, in njegova nekdanja žena Cora sta se očitno pobotala. Svetlolaska je namreč na Instagramu delila „zgodbo“, ki je marsikoga presenetila. Na posnetku je bil namreč Ralf, ki je 30. junija praznoval 44. rojstni dan. Cora mu je zaželela vse najboljše in pripisala, da je njen najboljši prijatelj ter tudi, da bo takoj pohitela k njemu, če bi jo poklical.

ralf | Avtor:

Grda ločitev je očitno pozabljena. Spomnimo. Par je bil poročen 13 let. Novembra 2014 je medije preplavila vest, da je bila pri Schumacherjevih policija. Zaradi glasnega vpitja so jih poklicali sosedje. Takrat sta drug drugega obtožila napada …

Ralf, Cora Schumacher Magazin Zaradi moškega grozila Schumacherjevi

Spor sta preselila na sodišče, kjer sta se prepirala zaradi skrbništva nad sinom Davidom. Ta je sicer želel ostati pri očetu. Lani je Cora vrgla puško v koruzo in Ralfu prepustila skrb za sina. Boj na sodišču in stroški ločitve so Coro spravili v finančne težave. Zaradi njih se je izselila iz vile, ki si jo je nekoč delila z Ralfom, saj ji je zelo prav prišel denar od najemnine. Vilo je hotela celo prodati, a je Ralf temu nasprotoval.

cora schumacher menda ni nevaren Magazin Zamenjava: Po Schumacherju srce poklonila …

Kakor koli že, lepo je videti, da sta na koncu le zakopala bojno sekiro. Tega je zagotovo najbolj vesel njun edinec.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

 

Komentarjev 2
  • liliannikky 04:47 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.

  • sam50 09:40 03.julij 2019.

    Očitno je sponzorušo prehitel čas in bi si želela vrniti v varno zavetje in lagodno jesen življenja...