Magazin > VIP
35987 ogledov

Ralf Schumacher ljubi moškega, tako je njegovo zvezo pokomentiral sin

Ralf Schumacher Profimedia
Nekdanji dirkač formule 1 Ralf Schumacher je na Instagramu javno razkril, da ljubi moškega. Svojega partnerja je tudi pokazal.

ralf schumacher | Avtor: Instagram Instagram
Nekdanji dirkač formule 1 Ralf Schumacher, brat Michaela Schumacherja, je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri objet z moškim zre v sončni zahod. "Najlepše je, ko imaš ob sebi pravega partnerja, s katerim lahko vse deliš," je zapisal ob romantičnem posnetku, pod katerim so se takoj zvrstile čestitke.

Ralf in Etienne naj bi bila že dve leti par. Francoz z Nemcem živi na jugu Francije in v Južni Afriki, sodelujeta pa tudi poslovno.

Prijatelji in tudi Ralfova družina za njegovega partnerja vedo že nekaj časa, sedaj pa se je zvezdnik odločil, da mu je skrivalnic dovolj in ga pokazal še javnosti. 

Nemška milijonarka Carmen Geiss je Ralfovo objavo takoj komentirala: "Zelo vaju imam rada. Imaš najboljšega partnerja. (…) Po dveh letih lahko svetu končno pokažeš svojo ljubezen. Ralfa poznam že več kot 25 let in vedno je bil moj veliki prijatelj. (…) Vesela sem, da sem lahko bila del te ljubezni, še bolj pa sem vesela zanju, ki sta se iskala in našla, saj imam tudi jaz Étienna zelo rada."

Je bil Schumacher zaradi svoje spolne usmerjenosti tako strog do svoje bivše žene Core? Njene besede so po tem razkritju namreč dobile povsem drug pomen. Lepotica je pred časom povedala: "Z njim sem se poročila iz ljubezni. Zanj nisem tako prepričana. Obstaja na tisoče razlogov, zakaj se nekateri poročijo z nekom, pri katerem niso našli velike ljubezni. Do njega sem bila vedno iskrena. Za razliko od njega." Cora je bila pred kratkim zaradi bivšega, s katerim je bila poročena 14 let, spet v solzah. "Tudi 9 let po ločitvi mi pošilja odvetniško pošto in hoče, da sem tiho," je Cora takrat dejala za "Bild" in dodala: "Zdaj je pa dovolj! Tega ne bom več prenašala, popolnoma sem razočarana nad bivšim! Ko sem bila v šovu, je javno govoril o meni. Ko pa jaz kaj rečem, takoj pride od odvetnika pošta."

Medtem se je oglasil tudi Ralfov sin David in pokomentiral očetovo novo zvezo. "Zelo sem vesel, da si končno našel nekoga, ob katerem se res počutiš zelo udobno in varno. Ne glede na to, ali gre za moškega sli žensko, 100-odstotno stojim za teboj, očka in ti želim vse najboljše," pravi 23-letnik. 

david schumacher, ralf schumacher | Avtor: Instagram Instagram