Magazin > VIP
26424 ogledov

Razcefrali zakon znanega Slovenca

Zvone Šeruga Mediaspeed
Že dvajset let se ljudje spotikajo ob njegov zakon.

Svetovni popotnik Zvone Šeruga je z izbiro svojih potovalnih partnerk od nekdaj dvigoval prah, pogosto pa ljudje radi dregnejo tudi ob njegov zakon z Romano Šeruga, češ, da posvetu hodi z "lahkoživkami" in da nič čudnega, da "žena doma pije".

"O lahkoživkah in ostalih krasnih ženskah. Saj večinoma mi gre na smeh, včasih me pa kakšen komentar le zadane - žal ne vedno s prodorno močjo svojih globokih misli. Recimo Jožefov, ki ga moti moja spremljevalka Maja (na fotografiji op. a.): '... da igra intimno sopotnico starejšemu poročenemu moškemu, mi o njej vse pove...' In: '.. nikomur nisem ljubosumen, se najmanj pa na lahkoživke.' Dragi Jožef, vem, da pojma nimaš, kdo in kaj je Maja. Na kratko: 29-letna magistra italijanščine in francoščine, ki spotoma govori še par drugih jezikov, trdo pa dela zato, da lahko potuje, odkriva nove kraje ter ljudi in si s tem širi obzorja. Pogosto z ljudmi, ki si pri tem pomagamo in se dopolnjujemo - vsekakor dvomim, da se temu strokovno reče intimna sopotnica. In lahkoživke naj bi bile po tvojih merilih tudi vseh ostalih štirinajst deklet, ki so doslej z mano delile sedeže mojih motorjev? Inteligentne in odrasle ženske, brez izjeme z diplomami ali magisteriji, večina danes uspešne v svojih karierah in/ali družinah. Z večino smo še vedno v stikih, z nekaterimi ostajamo prijatelji za večno. Intimne sopotnice? Lahkoživke? Jožef, užaljen sem v njihovem imenu," se je na obtožbe med drugim odzval Šeruga.

Zvone Šeruga | Avtor: Zvone Šeruga/ Facebook Zvone Šeruga/ Facebook

Konec lanskega leta pa se je po dvajsetih letih spotikanja ob njun zakon in potovalne sopotnike odzvala tudi Zvonetova žena Romana. Zapisala je, da z Zvonetom nimata odprtega zakona in da ga s soptnicami vedno pospremi na letališče in tudi pričaka. Da se ji zdi povsem normalno, da ima Zvone popotniške partnerke in da jo ima tudi sama. Pravi pa tudi, da naj o tem, kako trdne, a hkrati prožne so lahko zakonske vezi, pove še kdo, ki je dobro poročen trideset let.

Marika Savšek Predčasno iz Afrike Magazin "Zvone Šeruga se rad objema, jaz ne"

 

Komentarjev 14
  • david87 08:20 25.marec 2019.

    Spotikajo se samo slovenski novinarji in drugi ki so ostal na nivoju 15 letnika. Torej popolnoma nedorasli odraslemu življenju.

  • leonardo 07:37 25.marec 2019.

    No,no Zvonček. Veliko je resnice o tem kako si nadlegoval ženske in prijatelj je povedal, da si celo nekega fantiča po "šupi" poslal domov, ker se je zavzel za nadlegovano dekle. Komu pa naj verjamem, si lahko misliš.

  • romy 13:36 24.marec 2019.

    Zvone,ti samo žgi km.,jaz bi jih tudi...leta prehitro tečejo..Uživaj