Magazin > VIP
6895 ogledov

Razvpita nemška zvezdnica iznakazila svoj obraz, tako lepa je bila prej

Melanie Müller
1/5
Profimedia
Zvezdnica nemških resničnostnih šovov se je znašla na sodišču.

Melanie Müller je v Nemčiji pred leti zaslovela s šovom Sanjski moški, sodelovala pa je tudi v Jaz sem zvezda, spravite med od tukaj, v katerem je celo zmagala in domov odnesla zajeten kupček denarja. Zmaga ji je odprla številna vrata in svetlolaska danes dobro služi tudi s petjem. Nastopa pa na predvsem na Majorki, ki velja za najljubši otok Nemcev.

36-letnica pa se je sedaj znašla na sodišču, ker naj bi na enem od svojih nastopov izvedla Hitlerjev pozdrav. V Leipzigu se je sedaj začelo sojenje. "Obtoženka je vzklikala Vzhodna, Vzhodna, Vzhodna Nemčija in večkrat dvignila roko v Hitlerjev pozdrav," je dejal državni tožilec, zvezdničin odvetnik pa je povedal, da je Melanie z mahanjem proti stropu le spodbujala množico. Dejal je tudi, da se njegova stranka ne zanima za politiko. To pa ni edina stvar, zaradi katere se je Melanie znašla pred sodnikom. Med hišno preiskavo so pri njej našli skoraj 0,7 grama kokaina in tabletko ekstazija. Njen odvetnik trdi, da je lastnica torbice, v kateri so našli prepovedani snovi, zvezdničina prijateljica. 

Melanie pa v zadnjem času veliko prahu ni dvignila le s svojim obnašanjem na odru, ampak tudi s svojim videzom. Mama dveh otrok je več kot očitno že večkrat obiskala lepotnega kirurga, ki jo je popolnoma spremenil. Kakšna je bila pred posegi, si lahko ogledate v galeriji. 

Komentarjev 2
  • sam1 08:18 31.julij 2024.

    Veliko več bi pokazal dober rentgenski posnetek glavurdine.......

  • Pierre 07:44 31.julij 2024.

    Jaz sem zvezda? Jaz sem spaka!!!