Magazin > VIP
18357 ogledov

Redki posnetki: Jennifer Lopez v javnosti s sinom, prav nič ji ni podoben

jennifer lopez
1/4
Profimedia
Emme smo videli že večkrat, Maxove fotografije pa so prava redkost.

Dvojčka Jennifer Lopez, Emme in Max, ki sta se lepotici rodila v zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem, sta februarja dopolnila že 16 let. Medtem ko Emme svojo slavno mamo večkrat kam pospremi in je vajena pozornosti paparacev, so Maxove fotografije prava redkost. 

Najstnika pa so pred nekaj dnevi le ujeli v objektiv, ko se je z mamo in sestro pojavil v Los Angelesu. J. Lo je bila vidno slabe volje, ko je opazila, da so jim za petami paparaci. Verjetno je vedela, da je še zlasti Maxu takšna pozornost neprijetna. 

Dečkov stil oblačenja je zelo podoben sestrinemu. Oba prisegata na bolj ležerna in športna oblačila. Oba sta tudi bolj podobna očetu kot materi. 

"To je brezpogojna ljubezen, vem, da vsi tako čutijo do svojih otrok, a jaz se enostavno vem, da sta posebna. Komaj čakam, da vidim, kaj bosta naredila iz svojega življenja," je pevka pred časom povedala za People.

Emme zanima umetnost. Leta 2020 je z mamo nastopila na Super Bowlu v Miamiju, naslednje leto pa izdala svojo otroško knjigo Lord Help Me. Kaj zanima Maxa, ni znano, lahko pa rečemo, da ga, vsaj v tem trenutku, nastopanje ne zanima. To se vidi tudi na njegovem obrazu, ki se je ob pogledu na paparace zmračil.

Morda pa je slabe volje, ker Jennifer preživlja težke čase. Vse namreč kaže na to, da je njenega zakona z Benom Affleckom konec. Ko je bila v Evropi, se je igralec namreč odločil za ta korak.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:31 02.julij 2024.

    Če ne bi bilo make upa bi Lopezova izgledala prekleto povprečno, kar se vidi tudi njenima otrokoma.