Magazin > VIP
9155 ogledov

Reese Witherspoon s tem zabila nož v srce Jennifer Aniston

reese witherspoon, jennifer aniston Profimedia
Jennifer se počuti izdano.

Igralki Reese Witherspoon in Jennifer Aniston sta prijateljici že 24 let. Februarja leta 2000 sta se spoznali na snemanju ikonične serije Friends in od takrat sta neločljivi. A zdaj se je morda to spremenilo …

Vir blizu zvezdnic je za Life&Style povedal, da je Jennifer skrušena, ker naj bi jo po vsem, kar je naredila zanjo, Reese zamenjala za svojega novega fanta. 48-letna igralka se je namreč ogrela za nemškega finančnika Oliverja Haarmanna, s katerim je bila že večkrat opažena v javnosti.

Jennifer se je Reese pomagala postaviti na noge po ločitvi od agenta Jima Totha lani. “Ko se je Reese ločila, je bila res osamljena in Jen se je zelo potrudila, da bi jo vključila v svoje življenje. Bila je tam zanjo,” je povedal vir. “Ko Reese ni z Oliverjem, iz nekega čudnega razloga, še vedno nima interesa za druženje,” je dodal.

Lepotici sta skupaj preživljali veliko časa. Hodili sta v toplice, hodili na večerje in na sprehode. “Zdaj, ko Reese ni samska, se obnaša, kot da ji Jen ne koristi več, to je zelo boleče. Reese tega seveda ne vidi tako, misli, da je Jen samo ljubosumna,” je dejal vir.

Witherspoonovo naj bi ločitev zelo prizadela, zato ni pričakovala, da bo kmalu spoznala novega srčnega izbranca. “S 57-letnim Oliverjem sta se spoznala prek skupnih prijateljev v New Yorku in se ujela. Poleti sta se veliko videvala. Reese ni pričakovala, da bo našla romanco, a jo je. Rada govori o poslu in denarju ter načinih vlaganja, on pa je na tem področju strokovnjak,” je povedal vir.

Razmerje naj bi odobrili tudi Reesini otroci. 25-letno Ave in 20-letnega Deacona si deli z Ryanom Phillippeom, 11-letnega Tennesseeja pa z Jimom Tothom.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.