Magazin > VIP
50 ogledov

Reševalci ob pogledu na Demi zmedeni

Demi Moore RAM/FameFlynet
Reševalci, ki so na pomoč priskočili Demi Moore, so sprva mislili, da imajo opravka z rakavo bolnico.

Ameriški tabloidni mediji ta teden poznajo le eno temo – Demi Moore. Rumeni tisk se strinja, da je z igralko nekaj hudo narobe. People Magazin celo piše, da je življenje Moorove ogroženo, če se ne bo takoj odpravila na zdravljenje.

Igralka bi odvajanje od poživil nujno potrebovala. Med drugim naj bi se redno zadevala z adderalom, zdravilom, ki ga predpisujejo hiperaktivnim otrokom. Adderal je sicer pri igralkah zelo priljubljen, saj zmanjšuje apetit. Tega je, razen na energijske pijače, Demi popolnoma izgubila. Igralka je namreč strašljivo suha. Ko so jo reševalci zagledali, naj bi sprva mislili, da imajo opravka z rakavo bolnico.
"Novemba bo stara 50 let in še vedno ji ni jasno, kaj bo naredila s svojim življenjem. Čisto na tleh je," je povedal igralkin prijatelj in dodal, da je Demi pred zlomom skakala od zabave do zabave, kjer je starostno povprečje dvignila vsaj za 25 let. Govori se celo, da je na eni zabavi osvajala 24-letnega Zaca Efrona, dobrega prijatelja njene hčerke Rumer.

Kaj se trenutno z njo dogaja, ni znano. V javnost je prišla le informacija, da je v ponedeljek zapustila bolnišnico in da zavrača obisk klinike za odvajanje od odvisnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.