V oddaji Riba, raca, rak ta teden kuha tudi Bine Volčič, ki je v prvi oddaji, ko je kuhal michelinov chef Jorg Zupan, Binetov nekdanji vajenec, priznal, da na nekatera pretekla dejanja ni najbolj ponosen.
Za Jorga je bila služba pri Binetu v restavraciji na Bledu prva služba in čeprav ga je veliko naučil, sta oba priznala, da ni bil najbolj prizanesljiv šef. Med drugim je povedal zgodbo, kako je proti zaposlenemu zalučal posodico z grahom, ker ga ta ni dobro pripravil. Ob njem je takrat stal mladi Jorg, ki je le prestrašeno mešal naprej, da ne bi kaj priletelo še vanj.
"Danes noben chef ne meče stvari, tudi jaz nisem ponosen na svoja takratna dejanja," je priznal Bine, ki pa je o Jorgu povedal same lepe stvari. "Bil je prestrašen fant, zelo dolgo je bil na prilogah, vedno je delal pire krompir," se danes spominja Bine, a prizna, da je vajenec presegel učitelja in da je to zanj najlepša možna pohvala.
Jorg sicer ni želel pogrevati preteklosti, a ko ga je Marko Pavčnik ob ponedeljkovi večerji spodbudil, je priznal, da je bilo na trenutke hudo. "Jaz sem pobegnil od njega, a se ga ne morem losat, vedno je z mano," pa je povedal med pripravo večerje in s tem mislil na kuhalnico, ki mu jo je podaril Bine.
Jorg je v oddaji Riba, raca, rak svoje goste, štiri vrhunske chefe, presenetil z jedmi, ki jim je nadel zelo izvirna imena. Za glavno jed je pripravil jed "Nima perja, odet v svilo, kje na Kitajskem se je to p*** skrilo?". Gre za piščanca, ki ga je kuhal v začimbah (ingver, limoska trava …), nato pa vrgel v led, da koža ni ostala sluzasta, piščanec pa je dobil svileno teksturo.
S hladno mesno glavno jedjo je veliko tvegal, a mu je uspelo prepričati zahtevne goste. "Tip res ve, kaj dela," je jed komentiral Bine.
Ni bilo presenečenje, da je Zupan od svojih gostov dobil vseh dvajset možnih točk, še več, razglasili so ga kar za zmagovalca tedna, čeprav se je teden komaj začel. Manjše pripombe so bile le pri pogrinjku, za katerega so se vsi strinjali, da bi se lahko malo bolj potrudil.
!!!!! Ali želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v -- Sexy24.mom
Vsaka babica kuha bolje od tega napihnjenca, vsaj veš kaj ješ s krožnika!!!
Problem je, ko ti slava stopi v glavo in zamegli um. Kar si stori si stori in prepozno se ja kesati. Tudi ostali kuhaski mojstri, ki se pojavljajo v javnosti so povečina mojstri zaradi medijev in javnosti. Kaj vi ti… ...prikaži več mojstri v svojih lokalih brez dobrih in vetsnih delavcev. Zvezdica še ne pomeni, da odlično kuhaš. Potrdilo dobre kuhinje in postrežbe je obisk gostov, ki jedo normalne poscije za normalno ceno.