Magazin > VIP
10436 ogledov

Resnica o smrti Giannija Versaceja

gianni versace
1/4
Spregovoril ljubimec pokojnega modnega oblikovalca.

Prihodnje leto na male ekrane prihaja serija American Crime Story, v kateri bodo pod drobnogled vzeli umor modnega oblikovalca Giannija Versaceja. Antonio D’Amico, ki je bil z Versacejem 15 let v zvezi, pravi, da televizijci ne bodo prikazali resnice.

Versaceja je Andrew Cunanan umoril leta 1997 pred njegovo vilo v Miamiju. Modnega guruja je ustrelil v glavo. "O umoru se je veliko pisalo in govorilo. Na tisoče predpostavk, a niti kančka resnice,“ pravi D’Amico, ki je presenečen tudi nad tem, da producenti serije z njim niso navezali stikov.

58-letnik, ki ga v seriji igra Ricky Martin, je na spletu videl nekaj fotografij s snemanja in takoj opazil napako. "Fotografija, na kateri Ricky Martin v rokah drži truplo, je smešna,“ je povedal D’Amico in dodal, da se ni tako odzval, ko je na stopnicah pred hišo zagledal negibno telo.

Ko je zaslišal strele, mu je "zaledenela kri". S služabnikom sta pohitela na dvorišče, kjer sta takoj opazila okrvavljenega Versaceja. "V tem trenutku se mi je stemnilo pred očmi. Odvlekli so me stran. Nič več nisem videl.“

Cunanan je pred Versacejem ubil še najmanj štiri osebe. Policija ga je našla osem dni po umoru. Sodil si je sam, in sicer z orožjem, s katerim je ubil zvezdnika. Govorilo se je, da je Versace poznal svojega morilca, kar pa je nekdanji ljubimec, ki je padel v globoko depresijo, zavrnil.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 14:36 31.julij 2017.

    Eden toplovodar manj.To je bistvo in ne to ali gaje drugi držal v naročju ali ne!