Magazin > VIP
18 ogledov

Rihanna morala v bolnišnico

Pevka ima skrivnostno bolezen. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po nastopu v Švici so morali pevko Rihanno odpeljati v bolnišnico.

Pevka Rihanna je imela v ponedeljek zvečer nastop na razprodanem stadionu v švicarskem Zürichu. Ko je zapuščala koncertni oder, so jo s črnim mercedesom odpeljali v zasebno kliniko. Na urgenco so jo pospremili njen voznik, telesni stražar in pomočnik. Za kakšno bolezen gre, ni znano.

Direktorica klinike Alenka Ambroz je potrdila, da je pevka prišla na urgentni oddelek klinike, več podrobnosti pa niso želeli dati. Pevka je prispela v kliniko nekaj čez polnoč, zapustila pa jo je po dveh urah in pol.

Skrivnostna zdravstvena težava pa le ni imela dolgoročnih posledic, saj je pevka že naslednji dan pela na koncertu v francoskem Lyonu.

Rihannina turneja Last Girl On Earth velja za njen najbolj uspešen projekt, ki ga zaznamujejo natančne plesne točke in nenehno preoblačenje. Pred kratkim je dejala: "Še nikoli nismo imeli turneje v taki meri. Produkcija je neverjetna in prav tako kostumi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.