Magazin > VIP
8 ogledov

Rihanna na zmenku z Usherjem

Pevca se že dolgo poznata, zdaj pa so med njima preskočile iskrice. (Foto: Flyne Žurnal24 main
Pevca Rihanna in Usher sta se prejšnji teden zbližala na glasbenem festivalu Coachella v Los Angelesu, ta teden pa sta šla skupaj na prvi zmenek v New Yorku.

Na festivalu sta zvezdnika uživala v družbi drug drugega in se tako odločila, da se čez nekaj dni znova vidita, a v New Yorku.

Par blizu pevca je povedal, da sta si bila naklonjena že dlje časa, zdaj pa sta si izmenjala nekaj vročih poljubov. "Prejšnji konec tedna sta se res zelo zabavala in sta se želela videti znova nekje bolj na samem. Že dolgo se poznata, a nikoli ni bil pravi čas. Med njima so zagotovo iskrice, saj sta se dolgo poljubljala."

Da bi se še enkrat dobila v Los Angelesu, bi bilo preveč očitno, in ker sta se oba vračala v New York, sta se dobila kar tam.
 
Rihanna je pred kratkim povedala, da uživa kot svobodno dekle, pogosto pa je tudi omenjala, da ima rada grob seks. Povezovali so jo tudi z igralcem Colinom Farrellom.

Pred časom je Usher izrazil željo, da bi s pevko posnel duet. Kot razlog je navedel dejstva, da sta že dolgo prijatelja, njuni ekipi sodelujeta in sta se že pogovarjala o tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.