Magazin > VIP
82 ogledov

Rihannin zasledovalec je tempirana bomba

Rihanna Reuters
Newyorški sodnik Orlando Marrazzo je prepričan, da je Kevin McGlynn, ki zasleduje pevko Rihanno, tempirana bomba.

"Če Rihanna ne bo previdna, lahko konča kot John Lennon,“ je dejal sodnik Marrazzo. Sodnik je Kevina McGlynna primerjal z Markom Chapmanom, ki je 8. decemebra 1980 v New Yorku ustrelil Johna Lennona. McGlynn je po njegovih besedah psihotičen in živi v svojih blodnjah. 

Prepovedal mu je približevanje pevki in zadrževanje v bližini njenega stanovanja na Manhattanu. Iz zapisov sodišča je razvidno, da je McGlynn nadlegoval Rihanno, jo psoval in ji grozil, da bo vdrl v njeno stanovanje. Grozilna pisma naj bi poslal tudi na njen dom v Kaliforniji. "Poslal ji je vrsto sporočil, v katerih je namigoval na umor in spolni napad,“ je še povedal sodnik. McGlynn naj bi tudi obtožil Rihanno in nekatere druge izvajalce, da so uporabili njegov material v svojih pesmih. 

Sodnik ga je označil za "tempirano bombo, ki je obseden z Rihanno in predstavlja neposredno fizično grožnjo ali grožnjo s smrtjo njen in ljudem okrog nje"

Kot je poročal Reuters, so McGlynna septembra poslali v psihiatrično bolnišnico, saj ni bil v stanju, da bi mu sodili. Medtem je McGlynn zaprosil za izpust, ki pa mu ga niso odobrili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.