Magazin > VIP
85 ogledov

Ritka katere domače lepotičke je to?

Amanda Šabić Facebook
Playboyeva zajčica Amanda Šabić je na svojem Facebook profilu razveselila s hudo zapeljivo fotografijo.

Playboyeva zajčica Amanda Šabić zna izpostaviti svoje adute, in čeprav je lepotica od glave do peta čista desetka, moške najbolj vzburja prav njena lepo zaobljena ritka. Lepotička nam je izdala, da jo zaradi njene zadnjice velikokrat primerjajo s Kim Kardashian in da je nad njeno 'tazadno' seveda zelo navdušen tudi fant Sašo: "Sašo je ponosen nanjo in me z veseljem našeška (smeh). Drugače pa sem opazk, ki letijo na mojo zadnjico, že čisto navajena, čeprav mi še vedno laskajo," nam je zaupala Amanda, ki je konec tedna v družbi družine, prijateljev in fanta preživela na Debelem rtiču.

Naj vam izdamo, da zajčica na plaži rada odvrže čisto vse krpice, a le, če ve, da je na plaži sama: "S fantom se rada odpraviva na samotne nudistične plaže, ponavadi pa se najraje sončim brez modrčka in v tangicah, saj sem rada čim bolj enakomerno zagorela."

Komentarjev 2
  • URIAH HEEP 13:43 24.julij 2012.

    Mislem " novinarji", a res nimate nič bolj pametnega za objaviti, kot slike Šabićeve?Bedna scena , sploh ko polovica naših zvezd nima niti za burek.Katastrofa je iti na tele zabave, kjer se vlačijo sami free loaderji.

  • Oseba_ 12:42 24.julij 2012.

    Mislite, da tudi fajn prdne ?