Magazin > VIP
25 ogledov

Robert Downey Jr. bo drugič očka

Robert Downey Jr. Žurnal24 main
"Iron Man" in njegova žena Susan pričakujeta svojega drugega otroka.

Robert Downey Jr., ki v prihajajočem filmu The Avengers vnovič igra vlogo Iron Mana, z ženo Susan februarja prihodnje leto pričakuje svojega drugega otroka. "Robert in Susan ne bi mogla biti bolj navdušena nad novico," je povedal njegov tiskovni predstavnik. "Ne moreta pričakati prihoda novega člana v njuno čudovito družino."

Poročena sta šest let, to pa bo njun prvi skupni otrok. Igralec ima namreč že 17-letnega sina Indija z nekdanjo ženo Deborah Falconer.

Novica sicer ni nobeno presenečenje – igralec je že lani napovedal, da bo imel leta 2012 še enega otroka, in sicer deklico. "Mislim, da bi morala delati na deklici, ker ne bi rad še enega moškega bitja, s katerim bi moral tekmovati," je izjavil. "Nočem, da bi se Indi počutil, kot da je drugi fant v mojem življenju. Ne vem, kaj lahko storiva. Ali jo morava dati v žličko in jo obesiti navpično?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.