Magazin > VIP
19 ogledov

Ronaldo otroka spočel z najstnico

Cristiano po besedah Nereide noče uporabljati kondomov. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Potem ko je Cristiano Ronaldo oznanil, da je postal očka, so se vsi spraševali, kdo je skrivnostna mama njegovega prvorojenca. Zdaj je znano, da je otrokova mati neka britanska najstnica.

Nereida Gallardo, Ronaldovo nekdanje dekle, je razkrila, da je otrokova mati 19-letna študentka iz Londona, ki zdaj živi v ZDA.

 

25-letna Španka je Ronaldovo skrivnost izdala na španski televiziji, kjer je pojasnila, da je dekle vzpostavilo stik z njo prek Facebooka, več mesecev preden je nogometaš svetu oznanil, da je postal očka.

 

Nereida ni želela izdati najstničinega imena, saj želi spoštovati njeno zasebnost. "Ne morem zagotovo trditi, da so njene besede resnične. Sem pa o tem vedela že mesece, preden je to prišlo v javnost," je pojasnila manekenka in dodala, da je novica o otroku ni presenetila, saj Ronaldo nikoli ni hotel uporabljati kondomov.

 

Nogometašev tiskovni predstavnik Nereidinih besed še ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.