Magazin > VIP
44 ogledov

Ronnie bi rad nazaj k Jo

Ana in Ronnie imata težave. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ronnie Wood se želi vrniti k nekdanji soprogi Jo, ki jo po besedah prijateljev še vedno ljubi.

Ronniejevi prijatelji so za Daily Mail povedali, da si glasbenik želi prekiniti zvezo s svojim 31-letnim dekletom Ano Araujo, saj pogreša Jo, s katero je bil kar 23 let v zakonu.

"Ronnie in Ana imata težave in zelo verjetno je, da se bosta v nekaj dneh razšla. Med božičnimi in novoletnimi prazniki sta se imela zelo lepo, toda vse odkar sta se vrnila, se Ronnie vede popolnoma drugače. Ana ima tega dovolj," je povedal neimenovani vir za britanski časopis.

Ronnie in Jo naj bi se pred kratkim celo srečala, njuni prijatelji pa pravijo, da se še vedno ljubita. "Povedal ji je, da jo ljubi in da je ona njegova edina ljubezen. Priznal je, da je storil napako. Vse skupaj je za Jo zelo težko, saj je končno zaživela brez njega. Še vedno ga ljubi, saj je oče njenih otrok," so povedali prijatelji para, ki se je razšel leta 2008 zaradi Ronniejeve afere z 19-letno natakarico Jekaterino Ivanovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.