Magazin > VIP
19 ogledov

S čim je zmešala Ronnieja?

Nekdanji fant se je odločil, da bo njene gole slike delil z vsemi. Žurnal24 main
Ronnieju Woodu se je zgodilo tisto, kar se zgodi mnogim moškim. Podlegel je čarom brhke mladenke. In mladenki se je zgodilo tisto, kar se tem dekletom večkrat zgodi.

Še pred mesecem dni je Jekaterina Ivanova uživala v anonimnosti, ki pa je je zdaj nepreklicno konec. Potem ko jo je ves svet spoznal kot tisto, ki je zmešala člana Rolling Stonesov, je njen nekdanji fant Will poskrbel, da ne bo nič ostalo skrito.

Jekaterina je navdušila Ronnieja.

 
Will je objavil gole fotografije mlade Jekaterine, ki jih je posnel pred dvema letoma. Par naj bi se spoznal le nekaj ur pred tem, ko so bile posnete fotografije. Takrat Willa to ni motilo, danes pa se čudi Jekaterinini lahkotnosti. Brez rdečice na licu naj bi mu pokazala svoje prsi in se z veseljem nastavila fotoaparatu.

Po njegovih besedah naj bi bila Jekaterina čudovito dekle z dobrim smislom za humor. Najbrž pa ni bil njen smisel za humor tisti, ki je Ronnieja Wooda speljal na kriva pota in ga pustil v nemilosti pri ženi Jo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.