Magazin > VIP
230 ogledov

S knjigo blati Goldie Hawn

Goldie Hawn Reuters
Goldie Hawn je bila lahkoživa in s kokainom zasvojena karieristka, ki se ni zanimala za svoja otroka.

To je le nekaj obtožb, ki jih je v svoji knjigi zapisal Bill Hudson, nekdanji mož Goldie Hawn in član skupine The Hudson Brothers, ki so višek kariere doživeli v 70. letih.

Hudson, ki ne more preboleti dejstva, da njegova hči Kate Hudson v Kurtu Russellu vidi pravega očeta, v knjigi So You Are A Star med drugim opisuje, kako je spoznal Goldie.

Prvič je svetlolasko zagledal na letalu iz New Yorka v Los Angeles. Kot trdi, je Hawnova celo med letom uživala droge. "Goldie so pred nos pomolili džojnt, ki ga je z veseljem sprejela. Pri tretji pesmi je bila že tako zadeta, da je z ostalimi potniki plesala med sedeži. Nato so ji pred nos pomolili še pladenj s kokainom, ki ga je prav tako poskusila," pravi Hudson, ki se je v lepo igralko takoj zagledal. Postala sta ljubimca, čeprav sta bila oba oddana. Goldie naj bi dejala, da svojega partnerja sicer ljubi, a da verjame v "odprte zveze".

Kljub nenehnim sporom sta se Bill in Goldie leta 1976 poročila. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, Oliver in Kate. Sprva je bila igralka zgledna mati, kar pa se je nenadoma spremenilo. "Ko je začela s snemanjem filma Foul Play, so se njene prioritete spremenile. Otroka sta pristala na drugem mestu. Nisem mogel verjeti svojim očem," je zapisal Hudson, čigar knjiga bo izšla jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.