Magazin > VIP
19 ogledov

S poroko ne bo nič

Razšla sta se. Žurnal24 main
Sanj o beli obleki in pravljični poroki je konec. Nicollette Sheridan in Michael Bolton sta se razšla, je sporočila njena tiskovna predstavnica.

Po treh letih romance se je zgodba končala. "Nicollette Sheridan in Michael Bolton sta prijateljsko razdrla zaroko," je dejala Nicole Perna, igralkina tiskovna predstavnica. O razlogih za razhod ni spregovorila.

Nicollette in Michael sta prvič postala par leta 1992. Ljubezen je gorela pet let, plamen pa je spet vzplamtel leta 2005. Zdelo se je, da sta se našli sorodni duši, ki ju je usoda pripeljala skupaj. Sledila je zaroka marca 2006 in vse je kazalo, da se bo poroka vendarle zgodila. "Nisva se še odločila, kje. Ko se bova, se bo vse ostalo odvilo zelo hitro," je še lanskega decembra o kraju poroke govorila igralka. Glasno je priznala, da si želi otroka z Michaelom, zaradi katerega je bila v devetih nebesih. Zdaj iz tega ne bo nič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.