Magazin > VIP
4000 ogledov

S tem je Ben Affleck zabil še zadnji žebelj v krsto svojega zakona

ben affleck
1/2
Profimedia
Ben Affleck očitno potegnil črto.

ben affleck, jennifer lopez | Avtor: Profimedia Profimedia
Po večtedenskih govoricah, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta Jennifer Lopez in Ben Affleck razglasila ločitev, je odjeknila vest, da si je igralec privoščil novo nepremičnino.

Z ženo že mesece ne živita več pod isto streho, junija pa se je pisalo, da skupni dom, ki sta ga zelo dolgo iskala, prodajata za 68 milijonov solarjev. Kupila sta ga za 61 milijonov. Svoje stvari je igralec iz vile umaknil, ko se je pevka mudila v Evropi.

Ben je od maja najemal hišo v bližini svojih otrok, ki jih ima z Jennifer Garner, sedaj pa se bo očitno iz soseske Brentwood preselil v Pacific Palisades. Po pisanju TMZ naj bi si zvezdnik tam za 20.5 milijona dolarjev kupil vilo s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami. Nepremičnina se lahko pohvali tudi z več jedilnicami, dnevno sobo, prehodnimi omarami, kinom, sobo za ličenje in hišico za goste. 

Par govoric o koncu zakona nikoli ni zanikal. Paparaci so ju na ulici večkrat ujeli brez poročnega prstana, da je nekaj hudo narobe, pa kaže tudi dejstvo, da druge obletnice poroke nista praznovala skupaj, Bena pa prav tako ni bilo na ženinem 55. rojstnem dnevu. 

 

Komentarjev 1
  • miha3 09:00 29.julij 2024.

    Vse je igra, da bosta lahko prodala pravice za film o njuni ljubezni. 😂😁